si cum formulez partea cu ''pretentii''? adica , am de recuperat de la cineva niste bani, mi-a facut un contract de munca fals si a incasat comisionul.
tot in plangerea asta tb sa imi cer banii ?
multumesc pt ajutor
Plangerea trebuie motivata in fapt si in drept. descrieti faptele asa cum s-au petrecut si incercati sa faceti si in cadrarea juridica, daca insa nu stiti, o vor face organele de cercetare. In privinta recuperarii banilor , puteti sa va constituiti parte civila impotriva faptuitorului , specificand acest aspect in cuprinsul plangerii.
Plangerea se depune la parchetul de pe langa instanta careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond.
In cuprinsul plangerii trebuie sa precizati probele pe care intelegeti sa le propuneti in dovedirea acesteia ( inscrisuri si mimim 2 martori indicati cu nume, prenume si adrese de domiciuliu);)
Agresiune
sony_stef
buna seara am si eu o intrebare . am fost agresat in urma cu 1 zi de un vecin. am fost lovit in zona fetei dar nu grav incat sa am nevoie de certificat medico ... (vezi toată discuția)
Plangere penala
ionutcosmin1
buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o ... (vezi toată discuția)