Subsemnatul ----------------------------domiciliat in ---------------------------------formulez
PLANGERE PENALA
impotriva numitului_______________________,domiciliat in ________________ pentru savarsirea faptei de___________________-,prevazuta de art_________ c.pen
In fapt:
Povestiti pe scrurt cele intamplate
Inteleg sa ma constitui parte civila cum suma de ____________lei,reprezentand daunele create in urma faptei celui reclamat,pe care inteleg sa le dovedesc cu_________
In Drept:
Aratati care sunt incadrarile juridice ale faptei/faptelor
deci formulez plangerea, dar nu stiu in ce articol tb incadrata, ma gandesc ca se ocupa autoritatile de acest lucru...
si as mai avea o intrebare...la ce imi trebuie 2 martori ??? ca dovezi am.....
Art. 215 cod penal, inselaciunea. Martorii va pot fi necesari alaturi de celelalte probe. daca insa nu au fost martori, nu exista, desigur , nu o sa propuneti martori mincinosi. Depuneti probele necesare , pe care le detineti, pentru a va sustine plangerea.
acum am inteles....
convorbirile telefonice si mesajele sunt acceptate ca si probe in instanta?
daca da, ce trebuie sa fac pt a obtine inregistrarile telefonice?
ar mai fi ceva,
eu trebuia sa plec in strainatate la munca, dar o luna de zile am fost mintita si amanata de pe o zi pe alta, pot cere daune pt acest lucru....adica sa-mi achite persoana respectiva un salariu....e posibil?
Da, dar trebuie sa stabiliti cuantumul prejudiciului, dar sa il si dovediti.Inregistrarile pot fi admise , acceptate, daca instanta este de acord...procurorul face aceasta propunere catre instanta care fie o autorizeaza, fie nu.
Agresiune
sony_stef
buna seara am si eu o intrebare . am fost agresat in urma cu 1 zi de un vecin. am fost lovit in zona fetei dar nu grav incat sa am nevoie de certificat medico ... (vezi toată discuția)
Plangere penala
ionutcosmin1
buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o ... (vezi toată discuția)