avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate caut o persoana in Londra
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

caut o persoana in Londra

buna,caut o persoana de 3 ani care se afla in londra,stie cineva unde pot sa ma adresez,sa pot afla adresa sau nr tel?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:57, 3 Iulie 2010
Daca aveti motive intemeiate,formulati o cerere catre politia londoneza sau la Ambasada Romaniei din Marea Britanie,indicand ultimul domiciliu si datele de stare civila ale respectivei persoane
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, azi am avut proces pt majorare pensie intretinere pt fiica mea, tatal fiicei mele nu s-a prezentat,el locuind la Londra si lucreaza acolo.Prolema ... (vezi toată discuția)
Apostila in gibraltar?! nadia_federico nadia_federico buna....sant casatorita cu español in Gibraltar si incerc sa inscriu casatoria in Starea Civila in Bacau Aici mi se spune ca apostila din Gibraltar NU ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru buna ziua,ce se mai poate cere intr-un proces de majorare pensie de intretinere daca in nenumarate termene s-a asteptat raspuns de la autoritatile din Marea ... (vezi toată discuția)