Vecinul meu ma dat in judecata pentru a cere dreptul aspra unei servituti desi exista o hotarare definitiva din anul 1970 care anuleaza acet drept.Pe larg in anul 1951 sa facut un act donatie cu clauza intretinere act anulat in anul 1954 prin sentinta definitiva din tot terenul donat de donatoare vecinul ramane cu terenul de sub casa care masoara 110mp.si o servitute la calea publica si una printre pomi pana la terenul vecinului datorita faptului ca terenul respectiv a intrat in C.A.P. acea servitute a fost anulata deoarece nu mai era necesara in anul 1970 in anul 1973 donatoarea vinde terenul cu act Van-Cum.Acum incepe socul vecinul meu scoate un T.P. in anul 2002 cu date false din cei 110mp.ramasi apare cu 400mp.iar vecinul de pe hotarul de sud este culmea vecinul meu deci conform T.P.eu nu mai exist,foarte ciudat scoate o adeverinta pentru cadastru in care trece un garaj construit din boltari cu structura de rezistenta si supraetajat ca find ridicat in anul 1956 face acest cadastru in anul 2008 fara declarati de vecinatate fara sa respecte T.P.ca vecinatati pare ciudat dar este real?Am depus plangere la parchet pentru nerespectare de hot.judca.fals in decla.uz de fals si fals sub semnatura privata dar aceste raspunsuri intarzaie sa apara.multumesc
Multumesc frumos.Dar deja am fost dat in judecata de ei si cei mai curios si aberant spun ieu este faptul ca se folosesc de acele acte scoase destul de ciudat s-au ilegal un exemplu mic (cerere retrocedare in baza legii 18/91 cu suprafata de 1700mp.registrul agricol al primariei 1986-1990 unde figureaza cu suprafata de 1300mp.teren total,o hotarare de validare de 1400mp.si un titlu de proprietate cu 1900mp. cei 1400mp.extravilan iar pe titlu fara hotarare de stramutare 1900mp.intravilan acum intelegeti ca sunt intro situatie in care si uni avocati si-au facut cruce plus cele prezentate mai sus 5 hotarari definitive date de instanta in perioada 1969-1976 si atunci au incercat tot felu de siretlicuri dar acum stim cum se judeca toti cei care ajungem acolo,si deasemenea ca rar mai dai de cate un om corect care judeca in spiritul legii am trecut putin prin instanta si am ramas cu un gust amar ???=D>#-o#-o
Drept de servitute?
irinu
Buna seara.Vecinul meu are un drept de servitute stabilit pe cale judecatoreasca a fi inteles a detinut o suprafata de teren de 2000mp. printrun act de donatie ... (vezi toată discuția)