Buna dimineata,numele meu este Radu Andrei si in data de 2.07.2010 i-am imprumutat masina proprietate personala unchiului meu,el ajungand in zona blocului,respectiv a locului de parcare al sau unde isi parcheaza de obicei masina sa,dar locul era ocupat de un alt autoturism,nevrand sa provoace neplaceri celui care a parcat in locul respectiv a parcat masina perpendicular in spatele acestuia,el neputand sa iasa,a-2-a zi 3-07-2010 (ziua mea de nastere,cadou surpiza) acel individ care parcase in locul lui a sunat la 112 pentru ca i-a fost blocata masina(mentionez ca acele locuri nu sunt cu plata dar de 6 ani el isi parcheaza masina acolo dar avand probleme cu masina care era in service i-am imprumutato pe a mea,din pacate)si masina mi-a fost ridicata,inca nu am fost sa iau procesul verbal de la udriste o sa merg luni!
Acum sa va explic ce am patit.Masina a fost dusa la Rosal Group Tractari din zona statia de metrou Republica,masina am gasito avariata(ambele portiere au fost deplasate nefiind posibila deschiderea normala a masinii fara a produce daune aripilor fata stanga respectiv dreapta)in acel act de constatare in care se trec avariile masinii la momentul ridicarii nu se specifica avarierea aripi stanga sau a vre-unei portiere.Ce doresc eu de la dvs. distinsi avocati,ce masuri as putea lua si daca se poate sa-mi raspunde-ti cat mai curand as fi foarte recunoscator,mentionez ca in zona in care a fost ridicata este zona din spatele blocului,unde sunt locuri de parcare pentru locatari si deci cred ca este privata,nu cred ca am incalcat regalumentul, mai precis Art. 143 din regulamentul legislatiei rutiere.Ce este de facut?
Masina am luato de acolo aseara in jurul orei 19:30 avariata,am trecut in fisa aceea avaria produsa de ei,document in 2 exemplare.
Astept raspunsul dumneavoastra,multumesc anticipat.
Respect!
Cel mai recent răspuns:
Radu Gabrian , Mediator
03:48, 7 Iulie 2010