avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asiguratorul nu plateste
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asiguratorul nu plateste

Buna ziua am si eu o problema

In data de 17 august eram parcat cu masina pe o strada cu sens unic si eram plecat cand m-am intors am gasit masina facuta pe partea dreapta fata, cel care a intrat in mine a venit pe interzis si mi-a spart toata masina mi-a dat asigurarea lui in urmatoarele zile a facut asiguratorul lui constatarea si mi-a zis ca : poate sa-mi plateasca bara fata revopsita aripa fata si capac !! Si mi-a facut cei de la atelier si mi-au zis ca bandoul e zgariat janta rupta si indoita cu totul lampa anvelopa oglinda capacul de la oglinda si roata usa facuta praf indoita pragu planetara sunt facute praf , si motivul este ca masina celui care a intrat in mine aproape nu are nimic si mi-a zis cica daca o sa cer asa multe o sa mi se faca si un dosarel acum nu stiu ce e facut.. astept un raspuns multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:06, 7 Septembrie 2016
Asa cum prezentati avariile celor doua autoturisme se poate deduce ca avariile nu sunt in concordanta, ceea ce poate constitui motiv de respingere a platii despagubirii.
Pentru o concluzie certa este nevoie de analiza a avariilor (pe autoturisme sau, cel putin, pe fotografii).
Solicitati o constatare suplimentara a avariilor care nu au fost consemnate in procesul verbal initial de constatare. Pe viitor trebuie actionat in functie de modul de rezolvare al dosarului de dauna.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere amiabila unlucky unlucky Buna ziua, Va rog sa-mi spune-ti, care este termenul pentru declararea accidentului catre asigurator in cazul in care se face intelegere amiabila. De fapt ... (vezi toată discuția)
Despagubire pagube auto. veromada veromada Cineva mi-a zgariat masina ( cunosc persoana respectiva) in mai multe locuri, anume: portbagaj, usile pe partea dreapta si capota. Intrebarea mea este: Ar ... (vezi toată discuția)
Euroins -o noua tzeapa ady88 ady88 Buna ziua! In data de 26.08.16 am fost instiintat ca suma ce-mi va fi acordata ca despagubire este de 2569,87 RON din care 1240 piesele, manopera 654 si ... (vezi toată discuția)