avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire pagube auto.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire pagube auto.

Cineva mi-a zgariat masina ( cunosc persoana respectiva) in mai multe locuri, anume: portbagaj, usile pe partea dreapta si capota.
Intrebarea mea este: Ar trebui sa cer persoanei respective sa-mi vopseasca toata masina sau numai in locurile zgariate? Cum ar fi normal?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:27, 16 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect ar fi fot necesare date relevante
Atat timp cat nu ati facut precizari referitoare la intinderea ,adancimea zonekor afectate este hazardat sa ne pronuntam
Contactati operator economic autorizat=service auto care analizand zonele respective va poate comunica concret solutia de adoptat
Referitor la recuperare c/v reparatii de la prezumtivul vinovat detineti probe concrete care sa dovedeasca culpa acestuia?
Teoretic ar trebui sa se remedieze zonele respective fara a fi necesar revopsire totala
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se revopsesc numai piesele avariată, nu întreagul autoturism/
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco cu desbagubire incorecta foneagheorghe foneagheorghe Am polita casco pe auto cu despagubire pentru avarii si furt. Masina fiind in parcare a fost vandalizata de autori necunoscuti. Lovituri laterale nu prea ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata din afara cu probleme Marc2020 Marc2020 Buna ziua, Am cumparat recent o masina de pe siteul de licitatii carsontheweb.com (cu sediul in Belgia) si dupa ce a ajuns am tot verificat-o si se vad ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna casco Nicolae1966 Nicolae1966 Am asigurat casco auto Logan si in urma unui eveniment(a fost zgariata de pasari pe mai mult de 50%). A fost intocmit dosar de dauna, m-am prezentat la un ... (vezi toată discuția)