intrun contract de gaj am urmatoarele clauze care nu mi se par ok deloc.
2) Dobânzile produse de suma de bani ce constituie obiectul garanţiei reale mobiliare sunt considerate garanţii reale mobiliare constituite în favoarea CREDITORULUI. nu suntem de acord voi din experienta ce stiti??
4)În calitate de proprietar al sumei de bani afectate garanţiei, DEBITORUL consimte să considere obligaţia garantată exigibilă imediat şi recunoaşte dreptul CREDITORULUI de a trece la executarea silită în cazul în care acesta constată fapte de natură să îngreuneze sau să facă imposibilă urmărirea silită. eu as propune : Recunoaste dreptul CREDITORULUI de a uza de procedura executarii silite numai dupa notificarea prealabila cu cel putin 30 zile a DEBITORULUI si incercarea de remediere amiabila a situatiei .
contractele de credit sunt titluri executorii ordonanta 99/2006, din pacate legea zice, oricum se respecta procedura executarii silite....deci te vor notifica anterior...
Ipoteca mobiliara
anjinsan
Buna Ziua,
O creditor infiinteaza un sechestru asupra unor bunuri mobile ale unui debitor si inregistreaza acest sechestru in arhiva electronica de garantii ... (vezi toată discuția)