avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce obligatii am daca nu vreau sa ma intorc la fostul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce obligatii am daca nu vreau sa ma intorc la fostul loc de munca dupa concediul crestere copil?

buna ziua ,sunt in concediu maternal si dupa doi ani nu vreau sa ma intorc la fostul loc de munca ce fel de acte trebuie sa predau la firma ?sunt obligat sa revin la munca ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:09, 4 Iulie 2010
Buna ziua !
Pe perioada concediului CIM a fost suspendat . Daca nu vreti sa reveniti la fostul loc de munca demisionati din acea functie sau incetati CIM cu acordul partilor .
~ Conținut șters la cerere ~
1. In timpul CCC pana la 2 ani CIM afost suspendata.
2. La incetarea CCC faceti o cerere de incetare a suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM (cu data de a doua zi cand copilul implineste 2 ani).
3. Tot atunci faceti o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor (cu aceeasi data), conform art.55, lit.b) din Codul muncii.
4. In cazul in care angajatorul nu este de acord atunci veti apela la notificarea de demisie dar, in acest caz, va trebui saacordati angajatorului un preaviz de15 zile calendaristice, perioada in care trebuie sa va duceti zilnic la serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen intoarcere din concediu crestere copil N.Giulia N.Giulia Buna ziua, Am si eu o rugaminte la dvs. In data de 18 august copilul meu va implini 2 ani. Eu sunt inca in concediu maternal. Spuneti-mi va rog care e data ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa ccc victoriagirjealiu victoriagirjealiu Buna ziua.as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a oferit un job care imi convine,dar sunt inca in concediu de crestere copil de pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil florentinaudangiu florentinaudangiu Buna ziua , in momentul de fata sunt in Concediu de crestere copil , am optat sa stau 2 ani cu el acasa , dupa terminarea acestei perioade nu mai doresc sa ma ... (vezi toată discuția)