cos_ionel a scris:
in primul si in primul rand daca aveau mandat de perchezitie nu aveati ce sa faceti sa impiadicati executarea lui. ba daca ati fi fost mai vehement v-ati fi ales si cu, macar o amenda. pe de alta parte, nu inteleg de ce a fost nevoie sa notati datele de pe mandatul de perchezitie, in conditiile in care cei ce executau mandatul erau obligati sa va inmaneze o copie pe care sa o v-o si lase. acelasi lucru si cu procesul verbal, trebuiau sa va dea o copie de pe el. aici se vede necesitatea de a avea o relatie cu un avocat. el ar fi putut sa faca mai multe.
nu numai ca o sa primiti mai mult decat scuze daca o sa faceti o reclamatie impotriva mandatului de perchezitie si impotriva celor ce l-au solicitat dar mai mult ca sigur nu trebuie sa o lasati asa!
asa am gandit si eu la vremea respectiva , vazand mandatul de perchezitie pe adresa mamei, mi-am zis ca mai bine ii las sa faca perchezitia decat sa ma pun in gura cu ei mai vehement , ca nu se stia exact ce prevede legea in acest sens.
in ceea ce priveste copia dupa mandat , efectiv n-au vrut sa-mi dea,......, nici macar nu m-au lasat sa-mi fac una xerox(aveam posibilitatea asta) cu greu mi l-au lasat sa-mi scriu cateva date dupa el pe o hartie.
copie dupa P.V.-ul constatator mi-au dat in schimb.
deci in concluzie , sa fac totusi o reclamatie impotriva acestui mandat , care inca odata va spun , mi s-a parut abuziv !
va multumesc pentru raspuns !