Da, e posibil. Doar sa aveti in vedere sa nu treceti o perioada mai mare pentru sediu , ca sa nu va treziti ca nu mai puteti scapa de firma , daca lucrurile nu vor fi asa cum trebuie. Destinatia se schimba doar pentru numarul incaperilor pe care le va folosi firma , insa , va mai trebuie acordul asociatiei de locatari (proprietari) , precum si acordul vecinilor de sus , jos, stanga , dreapta , dupa cum e cazul.
Multumesc pentru raspuns,
cu acordul vecinilor nu cred ca este o problema doearece tot blocul vabeneficia in urma acestei infiintari , in sensul ca se va modifica ,din punct de vedere estetic cel putin,tot spatiul comun, interior si exterior.
Cu proprietarul apartamentului nu stiu insa daca va dori sa inchirieze unei societati ,daca nu se poate , pot sa fac contract de inchiriere pe persoana fizica si apoi sa subinchiriez eu cu acordul acestuia care va fi si prevazut in contract bineinteles?
Daca doresc sa infiintez o societate intr-un apartament si un vecin sa zicem cel din dreapta nu este de acord (doar din rautate) nu am mici o posibilitate? Nu ar trebui sa aiba un motiv? Spre exemplu am o activitate in care nu intra clienti nu intra marfa nu iese marfa, deci nici nu pot sti vecinii ca este un sediu de firma acolo, nu se intampla in aparenta nimic, tot nu pot sa-mi fac firma?
Eu te-as sfatui sa incerci cat de amiabil posibil sa ii explici in detaliu, am avut si eu parte de vecini de genul acesta si iti pot spune din experienta ca or sa iti faca probleme din te miri ce fara sa ai absolut nici o vina. De aceea nu incerca sa treci peste el , adica sa iti faci actele fara acordul lui , nu stiu in ce masura este posibil, deoarece s-ar putea sa iasa si mai rau.
Eu totusi cred ca ai sa il obtii , nu se poate ca cineva sa fie asa de incapatanat daca ii explici cu vorba buna.
Daca isi da acordul pentru subinchiriere de ce nu si l-ar da si pentru o societate la inchiriere? Da, se poate si asa. In ceea ce priveste acordul vecinilor, nu se poate fara. E ultima gaselnita in domeniu.Nici macar nu trebuie sa motiveze de ce nu ar fi de acord.