avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare

as vrea sa stiu ce pot sa fac daca in sedinta de asociatie mi s-a refuzat semnarea cererii de debransare, pe motiv ca acesta ar duce la recalibrarea instalatie termince, care ar costa in jur de 20 de mil vechi de fiecare apartament....mentionez ca am facut un tabel cu semnaturile a aproximativ 60% din vecini care sunt de acord ca eu sa ma debransez, dar admnistatorul a mentionat in procesul verbal al sedintei ca s-a votat impotriva cu 22 de voturi fata de cele 10 pe care le-am obtinut eu pentru
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 13:35, 11 Iulie 2010
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti la furnizorul de agent termic si sa intrebati exact ce aveti de facut si ce costuri sunt. Ei stiu mai bine, iar administratorul nu are niciun amestec in aceasta treaba deoarece el nu este factor de decizie.
Administratorul este un angajat al Dv, al proprietarilor si nu are nicio atributie in a a se amesteca in treaba proprietarilor, cu atat mai mult cu cat si minte. Exagereaza, evident, ca sa va descurajeze si sa-i intoarca si pe ceilalti vecini impotriva Dv.
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2010
elga50, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
jurist Clement a scris:

Dar nu tine de presedintele de asociatie !Ci de furnizorul de agent termic,care o va
blinda instalatia !....
:bow:

cum adica va blinda instalatia? intre timp am mers si la primarie care m-a trimis la o comisie de se ocupa de asociatiile de locatarii iar de acolo mi s-a spus ca se v-a face o sedinta cu administratorii si presedintii de asociatii...am depus si cerere la furnizorul de agent termic pt a ma debransa fara acordul asociatie
Nu puteti ignora asociatie de proprietari din acest demers al Dv. pentru simplul motiv ca aici, la bloc, acasa la Dv., vi se calculeaza caldura, iar asociatia trebuie sa aiba cunostinta de faptul ca sunteti deconectat de la instalatia de caldura.

Acordul il luati de la vecinii cu care aveti pereti comuni si in final va trebuie avizul comitetului executiv prin semnatura si stampila presedintelui asociatiei.
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
elga50, moderator
in consecinta, mergeti la vecinul din stanga, dreapta, sus si jos, luati semnaturile lor. Faceti o copie dupa hartie cu acordul lor si o atasati unei cereri pe care o adresati presedintelui asociatiei.
Administratorul nu are nicio treaba in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati pentru debransarea unor calorifere xcore xcore Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu debransarea unor calorifere intr-un imobil incalzit cu centrala de subsol separata de reteaua ... (vezi toată discuția)
Probleme la instalarea unei centrale termice de apartament dahole dahole Buna seara, va rog sa imi spuneti daca la instalarea unei centrale termice de apartament este nevoie de acordul vecinilor directi. am depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acordul asociatiei pentru montarea unei centrale alicep alicep Buna dimineata. Ce pot face daca asociatia de LOCATARI(da,mai exista!),de fapt administratorul care face legea la noi in bloc,refuza sa-mi semneze adeverinta ... (vezi toată discuția)