avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... administrator in cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

administrator in cresterea copilului

buna seara
Va rog spuneti-mi daca sunt administrator si asociat unic al unui SRL (fara a realiza venituri pe cartea de munca) si simultan sunt in cresterea copilului acest lucru imi influenteaza in vreun fel cuantumul indeminizatiei pentru cresterea copilului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 5 Iulie 2010
Nu au nioci o influenta asupra indemnizatiei veniturile pe care le realizatti din alte activitati
Numai realizarea de veniturile profesionale supuse impozitului pe venit au influenta asupra indemnizatiei pentru CIC.
Astfel, plata acesteia se suspenda incepand cu ziua urmatoare in care ati realizat asemenea venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si srl mibut mibut Buna ziua, Sunt in CIC de 1 an si 9 luni, in mai putin de 3 luni ar trebui sa ma intorc la serviciu. As vrea sa-mi infiintez un SRL si sa incep o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere si ingrijire copil piron florentina piron florentina sunt asociatul unic si reprezentantul legal al unui s.r.l., indeplinind in acelasi timp si functia de administrator in cadrul firmei cu contract individual de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Ioana-Ornela Ioana-Ornela Buna ziua, sunt in concediu pentru ingrihirea copilului si as dori sa stiu daca in acesta perioada as putea sa lucrez cu contract de colaborare fara sa ... (vezi toată discuția)