avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiuni de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiuni de fals

Am si eu o rugaminte, daca puteti sa imi explicati care este pedeapsa(sanctiune, detentie?) pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals privind identitatea.

Mentionez ca inculpatul nu are antecedente penale.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: shorty , utilizator 12:47, 5 Iulie 2010
Fals in inscrisuri oficiale - de la 3 luni la 3 ani ( sau 6 luni la 5 ani daca e functionar inculpatul ) .
Uz de fals - 3 luni la 3 ani cand inscrisul folosit e oficial
Fals privind identitatea - 3 luni la 3 ani .

Pedeapsa se stabileste ptr fiecare infractiune in parte aplicandu-se pedeapsa rezultanta cea mai aspra la care se poate adauga un spor .
Lipsa antecedentelor va fi retinuta in favoarea inculpatului .
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pt fals si uz de fals g.mitru@yahoo.com g.mitru@yahoo.com am incheiat o chitanta de mana cu o persoana pt un imprumut de o suma de bani intrun sigur exemplar ne find prezent nici o alta persoana, ulterior aceea ... (vezi toată discuția)
Fals sau uz de fals maiami maiami care incadrare este mai grea , fals in inscrisuri sau uz de fals. (vezi toată discuția)
Fals în acte szenikop szenikop Fostul meu soţ a falsificat un contract de vânzare cumpărare, falsificând şi semnăturile martorilor. Ce urmări legale poate avea (vezi toată discuția)