Instanta nu motiveaza respingerea argumentelor avocatului, pur si simplu le ignora???!!
Am avut un recurs in penal.
Avocatul meu invoca diverse legi si articole foarte clare si multe, in favoarea mea, iar instanta nu doar ca nu tine cont de ele, dar nici nu motiveaza respingerea lor si pur si simplu le ignora si da castig partii adverse.
Citez din solutia Tribunalului: " Numitul .... vinde cu chitanta de mana imobilul...." Acesta a fost argumetul lor legal! Si pe baza acestui argument mi-a fost respins recursul.
Pai domnii judecatori au uitat ca transferul proprietatii se face prin act autentic?
Asadar, eu as fi facut la cadastru si notar declaratii mincinoase in momentul cand am vandut acel imobil ulterior prin act autentic altei persoane Si numai aberatii din acestea.
Ca idee,dupa vanzarea prin act autentic am restituit banii indexatii celor carora le facusem promisiunea de vanzare si care nu mai m-au contactat 2 ani sa incheie actul notarial.Si tot ca idee, in procesul in fond castigasem anularea ordonantei, cu mentiunea ca parchetul sa redeschida dosarul si sa studieze inscrisurile de la Oficiul de Cadastru. Eu am facut recurs, in sensul pastrarii acelei parti din hotarare care anula ordonanta procurorului, dar ca sa nu se mai redeschida urmarirea penala, fiindca am depus eu ca probe noi la recurs acele acte solicitate de la Cadastru. De asemenea, si Parchetul a facut recurs.
Mi se par un caz clar de coruptie (mai ales ca am aflat din mai multe surse importante si credibile-intamplator eu lucrez in presa locala-radio tv- ca acesta e adevarul: in fine, nu asta e subiectul).
Ce pot sa fac? Contestatia in anulare sau revizuire? Eu cred ca prima varianta.
Sunt convins ca o sa fie respinsa si aceasta contestatie, fiindca s-a intervenit la nivel inalt.Asa mi-a zis si avocatul:"S-au murdarit. Asta e nivelul lor. Pentru ei legea e buna de mobila prin casa, nu sa o respecte. " Avocatul meu e fost judecator, acum pensionat.
Cand am intrebat pe procurorul care mi-a instrumentat cazul ce parere are, mi-a spus ca desi eu am incheiat acel antecontract pe baza legilor de drept civil, aceste legi nu sunt aplicabile in procesul penal. Eu am intrebat-o atunci: Pai de ce sa nu se aplice? Si care lege penala se aplica atunci?" Raspunsul procurorului a fost: "Iti spun eu altadata...!" si a plecat zambind sfidator.
Deci ce pot sa fac? Contestatia in anulare sau revizuire?
Si dupa ce aceasta contestatie va fi respinsa ce fac? Pot apela la CSM?
Sau ma resemnez ca traiesc in Romania si ca trebui sa platesc salariul meu pe 5 ani despagubiri, ca urmare a actiunilor clanurilor mafiote?
Ca idee: partea adversa: - politist pensionar(nu stiu ce grad, dar destul de mare am inteles), ambii copii lucreaza acum in Politie, sotia directoare la un serviciu la primarie. Deh.... coruptia, bat-o vina :)
Cel mai recent răspuns:
dragonlexus , utilizator
10:17, 7 Iulie 2007