In primul rand doresc sa va multumesc pt promptitudinea cu care mi-ati raspuns.Am cerut mamei mele date exacte despre acest teren si acum va pot raspunde la intreb dvs.Terenul a avut o suprafata totala de 8237 m/p care a fost luat de catre Statul Ro in baza Decretului de expropiere nr.95/1978 care se dezmembreaza in 5.269 m/pintravilant gradina iar 2968 m/p teren de constructii in favoarea Statului Ro.Parcela de 5269 m/ ramane in favoarea vechiului proprietar cu titlul aferent insa Primaria din aceasta suprafata vinde 2000 m/p unor pers fizice pt construirea garajelor.Cererea de recostituire a dreptului de proprietate a fost depusa la primarie in data de 16.10.2000 iar raspunsul a fost primit de catre parinti in 07.11.2002 unde scrie ca nu ei sunt proprietari pe suprafata de teren.Mentionez ca parintii au scos extrasul vechi de pe vremea austro-ungariei de unde rezulta exact suprafata totala si ei sunt singurii mostenitori.Am deschis un proces pt aceasta suprafata ,dar av a mers pe uzucapiune (nu sunt sigura daca a ales calea cea buna?????).Intrebarile mele sunt:
-cum pot intra in posesia intregii suprafete de 8.237 m/p tinand cont ca pe una sunt garaje ,iar pe cealalta suprafata sunt tevile de canalizare a bl invecinate (acum Primarul doreste sa constr un bloc pe supr de 2968 m/p)Suprafata de 8.237 m/p de fapt a fost o supr intreaga,insa Primaria a facut si un drum.
Va rog foarte frumos sa ma ajutati,deoarece Primaria nu are nici un interes sa ne inapoieze terenul,iar interesul meu este de a-mi recupera intreaga suprafata.
Conform caror legi pot intra din nou in posesia intregii suprafete?
Va doresc o zi placuta si va multumesc.