avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In baza carei legi?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In baza carei legi?

Am un teren de 2900 mp pe care mi la luat Primaria prin Decretul de expropiere nr. 95 din 1978 (nu exista) si as dori sa stiu care ar fii modalitatile de dobandire a acestui teren.???Mentionez ca Primaria la luat pt construire de locuinte , insa Primaria a preferat sa il instraineze unor pers fizice pt a-si face garaje.Terenul nu este afectat de aceste garaje in totalitate,ce pot face????
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maarria35 , utilizator 23:49, 12 Noiembrie 2010
Va adresati instantei de judecata,din moment ce a fost expropriat pentru edificare locuinte si obiectivul nu s-a realizat sigur puteti sa va redobanditi o parte din terenul ramas liber.Bineinteles nu singura ,cu ajutor specializat ,un avocat.
mirabella-ana a scris:

Va adresati instantei de judecata,din moment ce a fost expropriat pentru edificare locuinte si obiectivul nu s-a realizat sigur puteti sa va redobanditi o parte din terenul ramas liber.Bineinteles nu singura ,cu ajutor specializat ,un avocat.

De ce doar partea neafectata de constructie o pot obtine?De ce nu pot fii proprietara pe intrega suprafata ,iar cei cu garajele sa imi plateasca mie chirie ci nu primariei???

Va multumesc pt raspuns.
Puteti incerca pana la urma s-ar putea sa aveti castig de cauza.
mirabella-ana a scris:

Puteti incerca pana la urma s-ar putea sa aveti castig de cauza.

Va multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde.
Stiti cumva c-am pe ce lege m-as putea baza??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea unui teren Maarria35 Maarria35 Va rog sa imi spuneti daca as putea redobandi un teren ce a apartinut familiei ,dar care a fost expropriat prin Decretul nr. 95/1978(in acest Decret se ... (vezi toată discuția)
Redobandirea unui teren luat abuziv Maarria35 Maarria35 Buna seara,am si eu o problema si as dori sa ma lamuriti putin.Este vorba despre un teren din spatele casei de 8.000 m/p care mi-a fost luat abuziv in 1975.A ... (vezi toată discuția)
Decret de exprop. nr.95/1978 Maarria35 Maarria35 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu acest Decret?Va multumesc. (vezi toată discuția)