avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator / mandat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator / mandat

daca administratorul unic al unei societati si "a dat demisia" adica a renuntat la mandat , inainte de termen, fara a convoca AGOA, eu, ca si asociat, trebuie sa ma adresez instantei de judecata sa convoace AGOA, conf. art.137 al.3 Lg.31 ???
Sau am si alta varianta??
Multuumesc.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 16:19, 5 Iulie 2010
Este vorba de un S.A.?
nu, e un srl
La SRL lucrurile se schimba, nu prea aveti ce face, va trebui sa luati act de ea. Atentie la descarcarea de gestiune.
u vreau sa fac ceva impotriva administratorului unic care a renuntat la mandat.
Pe mine ma intereseaza care sunt pasii urmatori pentru a putea numi un alt administrator.
Iar pt descarcarea de gestiune a fostului administrator , nu trebuie Ad.Generala???
Atunci lucrurile sunt simple, se intruneste AGA, revoca din functie vechiul Administrator si numeste un alt Administrator.

Alte discuții în legătură

Retragere administrator s.r.l. Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: un co-administrator, care este si co-asociat intr-un s.r.l., doreste sa renunte la functia ... (vezi toată discuția)
Iesire din srl Danuttzsnore Danuttzsnore Sunt asociat cu 35% intr un srl. Am si functia de administrator. M am hotarat sa renunt si la srl si la functia de administrator. Ce inseamna descarcarea de ... (vezi toată discuția)
Administrator care renunta la functia de administrator MARY ANNA MARY ANNA Buna, Am si eu o intrebare si sper sa gasesc raspuns. Probema este urmatoarea: - un srl care are ca administrator o persoana fizica; intre srl si persoana ... (vezi toată discuția)