avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare de divort poate fi anulata daca nu scrie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare de divort poate fi anulata daca nu scrie irevocabila?unde trebuie sa merg cu hotararea de divort?

am divortat in urma cu un an,dar intre timp m am impacat cu sotul meu si as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate sa anulam divortul?mentionez ca pe hotarare nu scrie si irevocabila si nici nu am inscris hotararea.daca nu se poate face nimic as dori sa stiu unde trebuie sa mergem cu hotararea de divort sa o inscriu.va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: cami_snd , utilizator 18:19, 5 Iulie 2010
Nu mai aveti ce face. Nu conteaza daca are mentiunea "si irevocabila", hotararea este definitiva si irevocabila, a trecut prea mult timp.
De altfel chiar daca treceau 2 minute tot nu mai aveati ce face, eventual sa gasiti motive de contestatie in anulare sau revizuire.

Sigura varianta e sa va casatoriti.
Casa de piatra!
multumesc frumos pt raspuns.cu hotararea de divort unde trebuie sa mergem??ca stiu ca trebuie sa mergem la tribunal ,cred,sa o inscriem.
Pt a inscrie mentiunea "si irevocabila" mergeti la judecatorie, aveti nevoie de timbru judiciar de 0,3 lei si taxa de timbru 2 lei ( se achita la Admin. financiara).

hotararea este irevocabila prin neapelare
deci oficial sunteti divortati.
numai daca incheiati din nou casatoria deveniti sot si sotie
va multumesc frumos pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasarea dosarului cris_deo cris_deo buna ziua. daca a trecut termenul in care puteam face recurs la un procs de divort as vrea sa stiu ce se intampla cu dosarul respectiv, deoarece in cazul in ... (vezi toată discuția)
Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Divort lml lml Buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca se poate cat costa un divort de un cetatean american, fara domiciliu comun, nu am locuit niciodata impreuna, nu avem ... (vezi toată discuția)