am divortat in urma cu un an,dar intre timp m am impacat cu sotul meu si as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate sa anulam divortul?mentionez ca pe hotarare nu scrie si irevocabila si nici nu am inscris hotararea.daca nu se poate face nimic as dori sa stiu unde trebuie sa mergem cu hotararea de divort sa o inscriu.va multumesc frumos.
Nu mai aveti ce face. Nu conteaza daca are mentiunea "si irevocabila", hotararea este definitiva si irevocabila, a trecut prea mult timp.
De altfel chiar daca treceau 2 minute tot nu mai aveati ce face, eventual sa gasiti motive de contestatie in anulare sau revizuire.
Sigura varianta e sa va casatoriti.
Casa de piatra!
Pt a inscrie mentiunea "si irevocabila" mergeti la judecatorie, aveti nevoie de timbru judiciar de 0,3 lei si taxa de timbru 2 lei ( se achita la Admin. financiara).
Clasarea dosarului
cris_deo
buna ziua. daca a trecut termenul in care puteam face recurs la un procs de divort as vrea sa stiu ce se intampla cu dosarul respectiv, deoarece in cazul in ... (vezi toată discuția)
Parasire tara
mareboys
In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Divort
lml
Buna ziua,
as dori sa-mi spuneti daca se poate cat costa un divort de un cetatean american, fara domiciliu comun, nu am locuit niciodata impreuna, nu avem ... (vezi toată discuția)