avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scoatere de la plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scoatere de la plata intretinerii

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o problema.
Am facut cerere pentru scoatere de la plata intretinerii a 2 persoane ( copii sunt plecati in vacanta la bunici) si nu s-a aprobat, Cica trebuie sa aducem dovada ca copii stau pe perioada vacantei la bunici ( bilet de tren , declaratia primarului din satul unde sunt copii...).
E in regula ce mi se cere si pana la urma ce trebuie sa aduc ca dovada?
Multumesc anticipat,
Nasta
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 14:59, 6 Iulie 2010
Nu e in regula.
Declaratie pe proprie raspundere ar trebui sa fie suficienta.
Unii administratori sunt batuti in cap, au ramas cu reflexe birocratice, de parca asociatia ar fi cine stie ce minister sau institut national, de parca n-ati locui in aceeasi cladire si s-ar putea verifica, chiar si discret......!
Este un abuz din partea Administratorului.
Daca ati adresat cererea administratorului, o refaceti dar pe numele presedintelui, pentru ca Administratorul nu are atributii de a aproba sau respinge o cerere, indiferent despre ce este vorba.
Eventual, ati putea cere ajutorul vecinilor de palier care sa semneze si ei pe acea cerere.
Presedintele ne-a refuzat cererea si a spus ca daca nu rezolvam cu primarul sa declare un vecin ca mi-a vazut copii in vacanta , la tara.
Scuzati-ma, dar nu e in toate mintile!
Ce-l intereseaza pe el unde sunt copiii? Important este sa nu locuiasca acasa pe perioada in care cereti scoaterea lor de la intretinere.
Pot fi trimisi si in Dubai. Si acolo trebuie sa-i fi vazut cineva?
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
elga50, moderator
Doamna Elga are dreptate, asta are ceva lipsa la tleguta.
Soliocitati raspunsul in scris si pe baza acestuia puteti sa-i faceti o plangere penala pentru abuz in serviciu.

Alte discuții în legătură

Declarare numar de persoane intretinere bserban bserban Buna seara, Sunt proprietarul unui apartament din care au plecat persoanele care locuiau. Am incercat sa depun o cerere la administratie pentru a-i informa ... (vezi toată discuția)
Proprietarii nu declara corect numarul de persoane la intretinere Dana Marin Dana Marin Sunt presedinta unei asociatii de proprietari. Ma confrunt cu situatia in care am descoperit cu mare neplacere ca proprietarii nu au declarat deloc corect ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul/vecinii deutza7 deutza7 Buna ziua. Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: in ianuarie m-am trezit cu 2 persoane pe lista de plata a intretinerii desi locuiesc ... (vezi toată discuția)