avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de garantie in valuta forte
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de garantie in valuta forte

Am un contract de garantie inchiriere spatiu in EURO, plata efectata in 2008 la rata de 3.8. Acum partenerul doreste sa inchida o parte din facturi cu suma depusa ca si garantie si sa pastreze o parte blocata in garantie.
La ce rata se face stingerea datoriilor ?
Cel mai recent răspuns: lulu64 , utilizator 13:00, 6 Iulie 2010
acea garantie nu a fost reevaluata la fiecare 31.12. 2008, 31.12.2009 si pentru 2010, lunar ?
nu, deoarece in 2008 sa emis factura in RON pentru suma virata. Nu se tine evidenta in valuta ci numai in lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie contract inchiriere simonila simonila Buna ziua, Ca persoana juridica am incheiat in anul 2008 un contract de inchiriere pentru un spatiu comecial ( proprietar fiind o persoana juridica), pentru ... (vezi toată discuția)
Tva la diferentele de curs valutar aferente evaluarii creantelor la inventariere? MarcelaNeagu MarcelaNeagu Am o creanta in euro (clientul este din UE) pe care, cu ocazia inventarierii, la data de 31 decembrie 2009, am reevaluat-o la cursul BNR. Diferenta de curs ... (vezi toată discuția)
Facturi emise de ue in ron cactusul cactusul Cum as putea inregistra bunurile (marfurile) achizitionate din UE in Ron? Pe factura scrie codul fiscal din tara respectiva (al reprezentantului firmei in ... (vezi toată discuția)