avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru in Uniunea Europeana
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru in Uniunea Europeana

Ce trebuie facut si cui trebuie sa se adreseze o societate comerciala romaneasca, pentru a deschide un punct de lucru in Uniunea Europeana? Ce documentatie trebuie intocmita in acest sens? Mentionez ca societatea doreste sa desfasoare activitate de productie si este platitoare de taxa pe valoarea adaugata in Romania.

Alte discuții în legătură

Societatile romane pot avea sediul in alt stat ue? sabina56 sabina56 Buna ziua!As dori sa stiu daca o societate comerciala romaneasca poate sa aiba sediul social in alta tara din UE? Trebuie sa aiba un sediu permanent in ... (vezi toată discuția)
Filiala, sucursala sau reprezentanta? ysty76 ysty76 Buna ziua, Intrebarea mea este, daca o societate comerciala straina, din alt stat membru UE doreste sa-si deschida in Romania o \"ramura\", care ar fi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare firma sau punct de lucru (persoana juridica straina) cosminbarbu cosminbarbu Buna ziua, As avea si eu o intrebare. O persoana juridica straina care doreste sa-si extinda afacerea in Romania cum ar fi mai bine sa procedeze, sa-si ... (vezi toată discuția)