avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare, insolventa firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare, insolventa firma

O firma are datorii la stat cca 200.000 ron,stopaj la sursa 60.000 ron datorii la alte societati de 100000., cineva cere insolventa si o obtine, ce se intampla mai departe ?
Mai adaug ca firma nu are bunuri , stocuri ,nimic nu se poate recupera.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:42, 6 Iulie 2010
Cititi legea 85/2006,este legea insolventei-acolo scrie tot,pas cu pas,fiecare etapa...
Corect. Consultati legea insolventei.
Avand in vedere ca intrebarea este dpdv al debitorului intrat in insolventa - adm judiciar/lichidatorul va va notifica sa predati actele financiar contabile si activele (despre care afirmati ca nu mai exista )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare an insolventa cu datorii la stat marc35 marc35 buna ziua am o firma din 2006 si din 2008 din anute motive nu am mai putut platii catre stat atributiile (somj sanatate,inpozit...)an octombrie2009 am primit ... (vezi toată discuția)
Cum fac cererea de insolventa? bb77 bb77 Buna ziua - am o firma care are datorii la stat de cca 80mii ron, din care cca jumatate reprezinta dobanzi si penalitati. - firma nu are alte datorii ... (vezi toată discuția)
Insolventa client mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna dimineata! va rog daca se poate sa ma indrumati cu privire la pasii de urmat in cazul in care un client ne anunta neoficial (printr-un sms trimis ... (vezi toată discuția)