Nici in subconstient nu a simtit nimeni ca ne cam lipseste un asemenea instrument?
Util atat pentru a demonstra (daca mai era nevoie) ca avem reusite, cat si pentru adunarea lor la un singur loc, unde user-ii sa-si poata descarca multumirea si sa capete incredere inainte de a pasi pe drumul intrebarilor.
Drept sa spun, pe unde am umblat, (virtual) nu am intalnit asa ceva!
O facem???B-)
Cred ca nu s-au produs nici emulatia nici entuziasmul necesare ...:(
Din cca 80 vizualizari, majoritatea cred ca au ridicat din umeri :thumbdown: ...
Sau, ......:yes:. ni se pregateste ceva?????:yeah:
Ba da! Entuziasmul unora exista - dar depinde de administratori sa hotarasca!
Sunt unii care cred ca moderatorii fac "legea", dar se inseala...
Personal mi-ar placea o asemenea "carte" :)
Eu recunosc faptul ca sunt putin confuz in privinta ideii. Adica, sa cream o sectiune noua, in afara forumului, in care oamenii sa arate ca le-a raspuns x la intrebare si ca au fost multumiti? Sau sa dezvoltam o formula de "alegere" a raspunsului care l-a multumit pe utilizator din toate raspunsurile primite la o anumita intrebare?
Recunosc faptul ca varianta a doua mi se pare mai ok. Pentru prima varianta, o sa apara unii care pun intrebari de dragul de a pune si unii care multumesc doar anumitor consultanti pentru ca acestia sa dea bine la public.
Noi suntem deschisi la modificari, dupa cum arata istoria acestui site, asa ca daca dezvoltam ideea intr-un mod inteligibil si acceptat de cat mai multi oameni, o sa fie si pusa in practica la un moment dat.
1. La un moment dat am facut propunerea de a se desfiinta rating-ul deoarece naste multe "pasiuni" si nu exprima decat cantitatea de interventii in forum si nu calitatea acestora.
2. Sunt consultanti cu rating mic si care intervin rar in discutii dar atunci se simt competenta si profesionalismul. La polul opus, degeaba ai rating 10 daca nu te "cauta" nimeni.
3. Cred ca cei care au nevoie de consultatii au inceput sa-si dea seama ca un rating mare nu inseamna si competenta.
4. Aplauzele ar putea ramane: reprezinta o posibilitate prin care un user, multumit de raspunsuri, te "recompenseaza".
5. Cartea de onoare este o idee dar va naste si ea nemultumiri si pasiuni. Nu vad deocamdata cum s-ar putea materializa.