avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii CARTEA DE ONOARE - Forumul Avocatnet
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

CARTEA DE ONOARE - Forumul Avocatnet

Nici in subconstient nu a simtit nimeni ca ne cam lipseste un asemenea instrument?
Util atat pentru a demonstra (daca mai era nevoie) ca avem reusite, cat si pentru adunarea lor la un singur loc, unde user-ii sa-si poata descarca multumirea si sa capete incredere inainte de a pasi pe drumul intrebarilor.
Drept sa spun, pe unde am umblat, (virtual) nu am intalnit asa ceva!
O facem???B-)
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:23, 9 Iulie 2010
Daca ati semnat vreodata intr-o carte de onoare, de ce ati facut-o?Pentru sentimentul deosebit provocat de ambientul vizitat, incantarea fata de emotiile traite, si multumirea fata de o gazda care merita prinosul unei multumiri deosebite.
Acelasi lucru simt si cei care(dupa luni uneori, dupa cateva zile alteori) revin cu mesajul "Am castigat" sau Am rezolvat" sau Am scapat" etc.
Daca acest loc ar fi predestinat unui asemenea gest(simpla bifa la trei variante, pentru care "semneaza" , adresat gazdei si nu interlocutorilor, pe care a avut cum sa-i gratuleze (cu aplauze sau recomandari) mult mai multi ar face-o.Numele userului semnatar ar conduce la problema avuta, iar numarul lor ar fi o incurajare apriori pentru neincrezatori si de ce nu o carte de vizita pe care o merita acest copil precoce de numai 9 ani...:thumbup:
Hmm...

Iaca un exemplu de utilizator (... cum sunt eu preoteasa) care cauta mieros ajutor, dar de-mpartit cu altii ...imparte un zambet.

www.avocatnet.ro/content/for...

si e doar un exemplu...

Sa ne mai iluzionam si cu faptul ca ar recunoaste cineva ca si-a rezolvat vreo problema cu vreun sfat de pe aici?
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
romascanu, moderator
romascanu a scris:

Hmm...

Iaca un exemplu de utilizator (... cum sunt eu preoteasa) care cauta mieros ajutor, dar de-mpartit cu altii ...imparte un zambet.

si e doar un exemplu...

Sa ne mai iluzionam si cu faptul ca ar recunoaste cineva ca si-a rezolvat vreo problema cu vreun sfat de pe aici?

Macar, la sfarsit, a multumit tuturor.
In domeniul meu de activitate (relatii de munca) am primit multumiri pentru rezolvarea problemelor si datorita sfaturilor mele. Si m-am bucurat mult pentru asta!
Dar stiti foarte bine ca recunostinta este floare rara!
Depun si eu o proba in sustinere B-)
Si mai indraznesc sa critic proba "descurajatoare" , prin faptul ca simpla discutie purtata, chiar daca nu a furnizat rezolvarea, cel putin a provocat-o prin excludere sau prin idei colaterale.Dovada este multumirea adresata prin subconstient, sursei de inspiratie. Eu nu o consider ca pe un repros (gen m-am descurcat fara voi) ci ca pe o confirmare a utilitatii discutiilor in ansamblu.
PS: Nu vreau sa conving ca am dreptate ci ca s-ar putea sa ma insel:">
De ce carte de onoare si nu panou de onoare ?!? :)

Alte discuții în legătură

Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)