avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte infiintare SRL cu as. unic cetatean strain.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte infiintare SRL cu as. unic cetatean strain.

Se infiinteaza un SRL cu asociat unic cetatean strain (Maroc), cu sediul in Romania. Ce acte sunt necesare din partea asociatului unic fondator si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze ? Obiectul principal de activitate :comert cu obiecte, bijuterii din aur si argint (posibil aduse din Maroc si Germania). Care sunt codurile CAEN si ce presupune asta din punct de vedere al autorizatiilor si al legislatiei in domeniu?
Mentionez ca as. unic este casatorit cu un cetatean german de origine roman, cu domiciliul in Germania si resedinta in Romania. (parintii cetateanului german au domiciliul in Romania / pt. sediu)
Va multumesc anticipat…….
A! si nu te du la Biroul Unic pentru informatii, asa se numeste biroul unde depui toate actele pentru infiintarea unei societati... Daca decizi sa te duci pentru asistenta juridica platita la Reg com, intreaba de serviciile de asistenta juridica... e 22 de lei ora de asistenta... intr-o ora poti afla destul de multe. Nu stiu daca iti vor spune si micile secrete ale meseriei, eu nu am apelat niciodata acolo. Dar clienti mi-au spus ca iti dau informatii doar cat sa ti se para greu si sa te intorci. Nu-ti pot confirma din experienta mea acest lucru.
Nu te duce sa ceri consultanta ca vei plati bani fara rost. Mergi direct la Biroul unic si le ceri sa-ti inregistreze o societate, nu vei plati nici un leu in plus pentru consultatie.

Nu am scris nicaieri ca Registru acorda consultatii gratuite, asa a inteles AVLIL caci ea citeste si pe diagonala.
Daca nergi unde te-a trimis ea vei plati consultatia, asta ca sa te faca sa crezi ca a avut dreptate :))
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2007
Adrian Copil, Consilier juridic

Nu te du sa ceri consultanta ca vei ....plati nici un leu in plus pentru consultatie.

Nu am scris nicaieri ca Registru acorda consultatii gratuite, asa a inteles AVLIL caci ea citeste si pe diagonala.
Daca nergi unde te-a trimis ea vei plati consultatia, asta ca sa te faca sa crezi ca a avut dreptate :))

Stimati forumisti, eventual si absolventi de drept...eu una m-am spetit invatand gramatica pentru admitere la drept.....am invatat sa conjug verbele insa...prin clasa a IV-a..."a (se) duce" este verb de conjugarea a II-a duc/duci/duce...afirmativa, negativa nu (ma) duc/nu (te) duce/ nu (se) duce....la concluziile scrise pe fondul cauzei sper ca va exprimati altfel...valabil si pt AVLIL
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2007
dreea, utilizator
Am bagat la cap, merci pentru atentionare :).
lasa dreea ca face disputa mai interesanta:))

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei firme de catre un cetatean german in romania gylmenhaven gylmenhaven As dori sa aflu daca un cetatea german poate infiinta o firma cu sediul in Romania care sa-si desfasoare activitatea tot in Romania fara sa aiba nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Acte modificari si completari acte constitutive sc ContSters264388 ContSters264388 Buna ziua Am de facut la firma unde lucrez cateva modificari: 1. Prelungire spatiu sediu firma (cu contract inchiriere) 2. Deschiderea unui nou punct de ... (vezi toată discuția)