Se infiinteaza un SRL cu asociat unic cetatean strain (Maroc), cu sediul in Romania. Ce acte sunt necesare din partea asociatului unic fondator si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze ? Obiectul principal de activitate :comert cu obiecte, bijuterii din aur si argint (posibil aduse din Maroc si Germania). Care sunt codurile CAEN si ce presupune asta din punct de vedere al autorizatiilor si al legislatiei in domeniu?
Mentionez ca as. unic este casatorit cu un cetatean german de origine roman, cu domiciliul in Germania si resedinta in Romania. (parintii cetateanului german au domiciliul in Romania / pt. sediu)
Va multumesc anticipat…….
Da, interesanta evolutia discutiei...
Cu verbul ala... nu stiu inca, am sa verific daca este literar acceptat forma "du" la imperativ pers. II sg., cert este ca macar regionalism lingvistic este. Ca la a (se) face, unde la imperativ pers. II sg. nu te face, dar te fa ca scrii!
Dar daca ai dreptate, voi trece peste obisnuinta si voi folosi corect. Nu te face ca te superi, fa bine si cauta in DOOM ca eu nu-l mai am acasa... :P Nu stiu ce editii mai sunt recomandate de Academie.
Sper sa nu se mai fi suparat cineva (iar!) pe mine pentru jocul de cuvinte. Sincer, ai dreptate cu gramatica, am incercat si eu sa atrag atentia si mi s-a spus ca e un sait si nu o scoala aici. Ceva de genu'!
Oricum, se scrie fara cratime, ilogic, nikurile sunt cu litere mici, se scrie Mitza... ca pe mess. :(:((