Buna ziua,
Problema mea e urmatoarea: in urma unui proces de partaj am primit hotararea definitiva si irevocabila; urmeaza sa achit sulta decisa (reprezentand o cota parte din valoarea unui apartament). Am de gand sa fac asta prin transfer bancar in contul persoanei beneficiare.
Ce mai trebuie facut dupa transferul banilor in legatura cu hotararea pentru a putea modifica inscrierea apartamentului la administratia fiscala doar pe numele meu?
puteti face acest lucru prin transfer bancar numai sa aveti dovada ca mostenitorul/mostenitorii creditori primesc suma cuvenita si aveti dovada scrisa a liberarii de obligatie.ar fi bine sa fie creat un cont special cu aceasta destinatie.
Contul este pe numele persoanei care trebuie sa primeasca sulta iar in documentele transferului bancar voi mentiona hotararea judecatoreasca. Mai este necesara si alta dovada?
Partaj procedura
corinuta
In aprilie 2008 s/a pronuntat sentinta cu privire la partaj a fost un partaj la care ambii soti au decis asupra bunurilor comune printr-o tranzactie efectuata ... (vezi toată discuția)