avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIM cu 4 ore
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIM cu 4 ore

Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca lucrez cu norma de 4 ore si cartea de munca este tot cu norma de 4 ori beneficiez de aceleasi drepturi ca si cum as lucra cu norma intreaga? Adica daca ma imbolnavesc si ma internez trebuie sa platesc ceva sau beneficiez de gratuitate? Daca dupa 1 an nu mai lucrez pot beneficia de somaj sau de indemnizatia pentru cresterea copilului? Va rog sa imi raspundeti cat mai repede. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:46, 8 Iunie 2011
Buna ziua! Va multumesc frumos pentru raspunsul acordat. Acum am intrat in posesia contractului de munca si am observat in ce format a fost inregistrat la fortele de munca. O sa merg sa ma interesez cum sa fac sa fie totul in regula.
Va multumesc inca o data. O zi buna sa aveti!
Cu respect, Delia
buna ziua , as avea si eu o nelamurire : sunt angajata la o firma de un an si 3 luni la program de 4 ore,in cartea de munca la fel tot 4 ore am trecute. Magazinu in data de 1 august se va inchide,patronul nu ma anuntat eu am aflat ca se va inchide magazinul de la cineva . As dori sa stiu ma pot duce in somaj ? ce acte am nevoie sa ma duc in somaj ? si cum se procedeaza ?patronul este obligat sa ma dea in somaj ? mai ales daca se desfinteaza si firma ?va multumesc
afrodita_cj:
V-am raspuns pe e-mal intrebarilor dvs. adresate pe aceeasi cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea un contract de munca (colaborare) in strainatate, fiind angajat cu carte de munca in tara? neagu simona neagu simona As dori sa stiu daca se poate avea un contract de munca (colaborare) in strainatate, cu toate ca in tara esti angajat cu carte de munca. Ce ar trebui sa faca ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca vali7111 vali7111 Am contract de munca cu norma intreaga 8 ore/zi la un angajator unde este si cartea de munca. in afara de acest contract mai am iun contract de munca cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la doar 2 ore pe zi ? DanielMarian DanielMarian Lucrez la programator, 8 ore pe zi. Am observat ca in contractul meu de munca, scrie: \"o fractiune de norma de 2 ore/zi, 10 ... (vezi toată discuția)