Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca lucrez cu norma de 4 ore si cartea de munca este tot cu norma de 4 ori beneficiez de aceleasi drepturi ca si cum as lucra cu norma intreaga? Adica daca ma imbolnavesc si ma internez trebuie sa platesc ceva sau beneficiez de gratuitate? Daca dupa 1 an nu mai lucrez pot beneficia de somaj sau de indemnizatia pentru cresterea copilului? Va rog sa imi raspundeti cat mai repede. Va multumesc anticipat.
Buna ziua! Va multumesc frumos pentru raspunsul acordat. Acum am intrat in posesia contractului de munca si am observat in ce format a fost inregistrat la fortele de munca. O sa merg sa ma interesez cum sa fac sa fie totul in regula.
Va multumesc inca o data. O zi buna sa aveti!
Cu respect, Delia
buna ziua , as avea si eu o nelamurire : sunt angajata la o firma de un an si 3 luni la program de 4 ore,in cartea de munca la fel tot 4 ore am trecute. Magazinu in data de 1 august se va inchide,patronul nu ma anuntat eu am aflat ca se va inchide magazinul de la cineva . As dori sa stiu ma pot duce in somaj ? ce acte am nevoie sa ma duc in somaj ? si cum se procedeaza ?patronul este obligat sa ma dea in somaj ? mai ales daca se desfinteaza si firma ?va multumesc