avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... informatia publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

informatia publica

Subiect: informatia publica
Ce acte normative reglementeaza accesul la informatia publica?Numai Legea 544/2001?Daca intreb o istitutie publica cate hectare de pamant are Popescu cu titlu de proprietate pot primi raspuns sau se considera acces la datele personale si n-au voie sa-mi raspunda?

Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt informatiile publice daca se poate?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:57, 8 Iulie 2007
cate hectare de pamant are o persoana, cate case, si cati bani are in cont precum si alte astfel de informatii nu sunt informatii publice;)
declaratiile de avere ale demnitarilor ,in masura in care sunt publicate ca ex., sunt informatii publice
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2007
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de avere lucrator dgipi este secreta? br_nicku br_nicku In baza legii 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public , fosta sotie a cerut copii de pe declaratiile de avere a exului, care este ... (vezi toată discuția)
Este onrc o institutie publica? ContSters122786 ContSters122786 Buna ziua, As dori si eu sa aflu daca O.N.R.C. o institutie/autoritate publica in sensul legii 544/2001. Pentru ca, daca este, nu inteleg de ce informatiile ... (vezi toată discuția)
Este informatie publica ? primaria spune ca nu ! justitia ? cornaca cornaca Am solicitat scri unei primari din tara ,sa-mi spuna cate , Locuri,teren cu destinatie loc de casa din patrimoniul ,intrvilanul primariei ( statului roman ) ... (vezi toată discuția)