avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este informatie publica ? Primaria spune ca nu ! ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este informatie publica ? Primaria spune ca nu ! Justitia ?

Am solicitat scri unei primari din tara ,sa-mi spuna cate , Locuri,teren cu destinatie loc de casa din patrimoniul ,intrvilanul primariei ( statului roman ) Au fost date ,repartizate catre Cetateni locuitori ai respectivei primarii -In perioada anilor 2000 - 2014 ? Am mentionat sa raspunda scris, cate terenuri au fost date cu Titlu de Proprietate in perioada anilor 2000 - 2014 ? Nu am solicita, dorit sa nominalizeze persoane care au primit locuri de casa cu titlu de proprietate.
Multumesc
La o prima vedere, dat fiind faptul ca nu ati solicitat date nominalizate ci numai date statistice, informatia solicitata de Dvs. pare a fi de interes public.
Pentru a afla un raspuns concret la intrebarea Dvs. actionati primaria in contencios administrativ in baza prev. Legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, publicata in Monitorul Oficial nr. 663/23 octombrie 2001.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2015
legalmgm, utilizator
Stimate domnule cu mii de scuze pentru deranj,va rog din suflet a da un mic sfat
Mesaj Este informatie publica ? Primaria spune ca nu ! Justitia ?

Am solicitat scris unei primari comuna Adancata ,sa-mi spuna,comunice cate , Locuri,teren cu destinatie loc de casa din patrimoniul ,intrvilanul primariei ( statului roman )
Au fost date ,repartizate catre Cetateni locuitori ai respectivei primarii -In perioada anilor 2000 - 2014 ? Am mentionat sa raspunda scris, cate terenuri au fost date cu Titlu de Proprietate in perioada anilor 2000 - 2014 ? Nu am solicita, dorit sa nominalizeze persoane care au primit locuri de casa cu titlu de proprietate.
Nu mi-au raspuns in termenul legal de 30 zile
A facut catre instanta Cerere de chemare in judecata pentru ca nu mi-a raspuns in termenul legal de 30 zile legea 544 /2001.
Astazi 14.05 2015 am primit o Comunicare Adresa in care mi se cere: OBIECTUL CERERI ? In cererea mea exista cea ce solicitam insatntei,plus copii dupa cererea mea facuta catre primaria Adancata
Si mai este precizat : NOTA - IN CARE STA SCRIS --- PRECIZATI INTERESUL DUMNEVOASTRA IN OBTINEREA RELATIILOR SOLICITATE ...
Ce inseamna acestea ?
Cu deosebita stima,
Va multumesc,
Elena Cristea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot cere primariei terenul intravilan daca a fost dat altei persoane pe legea 18 ? cornaca cornaca Bunica mea decadata in anul 1986- ,a cumparat in anul 1954 un teren 2500 mp. in intravilanul unei comune. Mostenitor find tatal meu si el decedat in anul ... (vezi toată discuția)
Garaj si loc de parcare de la adp, se poate? ioanavladimir ioanavladimir buna, am si eu o intrebare in cazul in care avem un garaj, proprietate privata este posibil sa beneficiem si de un loc de parcare de la adp? si inca o ... (vezi toată discuția)
Doamnelor,domnilor avocati un raspuns corect pe legea 544.2001 informatie publica ? telecomanda telecomanda Solicitare informatie pe legea 544/2001, termen actionare in instanta institutie publica Exemplu de caz : Pe data de:05.03.2015 am facut o cerere pe legea ... (vezi toată discuția)