avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sa pot lua copilul in italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sa pot lua copilul in italia

#-ociao!am cateva nelamuriri si m-am gandit ca poate ma ajutati voi.Sunt in italia de 3ani am toate actele in regula si as vrea sa sa iau copilul aici cu mine.Are 10 ani eu sunt divortata si am hotararea judecatoreasca irevocabila.As vrea sa stiu ce imi trebuie ca sa fiu in regula sa nu am probleme cu tatal lui.Multumesc
Cel mai recent răspuns: a1975 , utilizator 20:11, 12 Iulie 2007
Hotarare judecatoreasca irevocabila pe incredintare minor sau pe divort?
Copilul unde sta actualmente?
hotararea irevocabila este pt divort si minor.pana acum 3 saptamani a stat cu parinti mei si de cand a terminat scoala l-am luat cu mine in italia.la vama am dat copia de divort autentificata unde are si stampila -irevocabil-.altceva nu mi-au cerut(vama ro).acum e cu mine si m-am dus la primarie(italia)sa ii fac domiciliul unde il am si eu.dupa care ma voi duce sa vad cum fac cu scoala si
de ce doc e nevoie.Multumesc:)
Minorul nu a fost incredintat niciunuia dintre parinti prin nici o hotarare? Nu s-a discutat acest aspect prin hotararea de divort?????
copilul imi este incredintat mie

Nu mai aveti nevoie de nimic in plus, hotararea, actele... si drum bun!

Alte discuții în legătură

Acte pentru calatorie in strainatate a unui minor maryglesnea maryglesnea Buna ziua! Va rog sa binevoiti sa ma ajutati cu informatii referitoare la iesirea din tara pentru un minor. Am o fetita de 15 ani si am divortat de tatal ei ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara (probleme) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna seara! Scurt si la obiect... Ei divortati, ea in Romania iar el prin Italia. Din casatorie a rezultat un copil (9 ani). De fostul sot nu se mai stie ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca de divort Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si as vrea daca se poat sa ma lamuriti intr-o problema:sunt divortata de 1 an si 4 luni, fetita mea are 6 ani ... (vezi toată discuția)