avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii blocare salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

blocare salariu

se poate bloca salariul fara o hotarare judecatoreasca sau macar un act in care sunt de acord sa mi se opreasca bani?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 10:17, 6 Iulie 2010
Buna ziua !
"Act in care sunt de acord sa mi se opreasca bani ?":O
Avand in vedere prevederile art. 454 c.p.civ., "poprirea se infiinteaza fara somatie, prin adresa insotita de o copie certificata de pe titlul executoriu, comunicata celei de-a treia persoane aratate la art. 452, instiintandu-se totodata si debitorul despre masura luata". In acest sens se poate popri salariul si fara o hotarare judecatoreasca . In privinta acordului dumneavoastra, nu exista o prevedere legala.
Aveti insa posibilitatea sa introduceti o contestatie la executare. Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat.
Cu stima !
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita teobob teobob va rog sa imi spuneti daca inainte de a se emite o adresa de poprire de catre un executor judecatoresc in baza unei hotarari judecatoresti definitiva si ... (vezi toată discuția)
Poprire salar adresa executor ifn exuser exuser un executor ifn care in baza unui contract de credit de nevoi personale si in urma neplatii ratelor de catre debitor, ne-a trimis o adresa de poprire pe salar ... (vezi toată discuția)
Înștiințare poprire salar Cristian Marian Cristian Marian Este normal ca executorul judecătoresc (absolvent de Spiru Haret la fara frecvență) să trimită notificare (sau cum îi spune) de poprire pe salar, ... (vezi toată discuția)