avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare educatori in gradinite particulare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare educatori in gradinite particulare

Buna ziua! Intrebarea mea este: in gradinitele particulare cum se calculeaza salariile ? Trebuie calculata conform legii salarizarii unice a bugetarilor?
Cel mai recent răspuns: ContSters134600 , utilizator 10:13, 6 Iulie 2010
Daca este gradinita privata ramana la latitudinea angajatorului cu ce salariu va incadreaza. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre salariul minim adita100a adita100a sunt functionar intr-o primarie si am 800 de lei sal de baza iar cu sporul de vechime de 20 la suta.acum va intreb daca se mareste sal la 850 beneficiez si eu ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu aferente vechimii MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua M-am angajat pe 1 noiembrie 1989 si as vrea sa stiu la cate zile de concediu am dreptul într-un an. Eu stiam 26, dar mi s-a spus de la HR ca ar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se poate aplica grila de salarizare din legea salarizării ... Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Bună ziua, se poate aplica grila de salarizare din legea salarizării unice pentru un salariat ce lucrează într-o clinică medicală ce aparține de o ... (vezi toată discuția)