avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit CONSUM PROPRIU
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

CONSUM PROPRIU

Buna ziua

M-ar intersa si pe mine in ce conditii sunt deductibile cheltuielile efectuate pe bon de consum folosite in firma(consum propriu)
Ce conditii treb sa indeplineasca o asfel de chelt pt a fi considerata deductibila?
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 15:15, 19 Iulie 2010
La ce se refera mai concret aceste cheltuieli?
In principiu sunt deductibile cheltuielile efectuate de societate in scopul obtinerii de venituri
Lunar mi se scot din gestiune anumite produse pe bon de consum.Nu am nimik din care sa se dovedeasca ca acestea au fost folosite pt consum propriu.Nici un document...Aveti idee ce document mi-ar trebui?Am doar bonul de consum si atat.
Bonul de consum trebuie sa poarte data si semnaturile persoanelor autorizate (sef de compartiment, gestionar, primitor), de asemenea trebuie specificata lucrarea (comanda) pentru care au fost folosite. Acum depinde de materialele scoase din gestiune, daca mai trebuie intocmite si alte documente, de exemplu un detergent poate fi folosit pentru consum propriu, pentru curatenie sediu social, fiind suficient bonul de consum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare din gestiune lenareg lenareg Societate vazare marfuri cu amanuntul (diverse).Materiale necesare pentru curatenie etc cum le pot scadea din gestiune .Sunt deductibile fiscal daca se iau ... (vezi toată discuția)
Casa si bon de consum Crinisor Crinisor Buna seara, in registrul de casa se trece si suma de pe z-ul de casa, la rubrica incasari? este vorba despre societate cu vanzare cu amanuntul, alimentatie ... (vezi toată discuția)
Autoreceptia ContSters109653 ContSters109653 Am caz de magazin , la care Garda Financiara a pus sanctiune de 3000 Ron , pentru ca a prins-o cu paine in raft , fara aviz, fara factura , fara receptie ... (vezi toată discuția)