avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca?

Buna ziua.As avea o intrebare.La toamna o sa urmez cursurile unei facultati la stat,la zi.Voi putea sa lucrez cu carte de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 6 Iulie 2010
Pai Dmv puteti sa va impartiti in 2 locuri in acelasi timp?...
Puteti sa lucrati cu forma legala(contract de munca) , nu va impiedica nimic, doar ca nu o sa puteti sa mergeti la facultate in fiecare zi...
Mult succes,
Legal nu va impiedica nimic sa lucrati cu CM, in paralel cu facultatea.
Numai sa gasiti un job care sa aibe un program mai flexibil, eventual partt-time, pentru a face fata si la prezenta de la cursuri.
dory* a scris:

Buna ziua.As avea o intrebare.La toamna o sa urmez cursurile unei facultati la stat,la zi.Voi putea sa lucrez cu carte de munca?

Da, puteti sa va angajati ..chiar daca sunteti student la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Imi pot plati singura asigurarile sociale? Raisa_Pandrea Raisa_Pandrea Momentan sunt angajata cu contract de munca. Din octombrie anul acesta voi incheia contractul de munca, deoarece voi incepe sa frecventez cursurile unei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sarcina si lauzie GeoSt GeoSt Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)