avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

este o chitanta ce scrie garantie licitatiede la o comuna in luna mai in suma de 500 lei, iar in luna iunie este plata prin banca si este garantie de buna executie in val de 750 lei tot de la aceeasi comuna( plateste firma si benef.tot firma, exact asa scrie in extras)
Cel mai recent răspuns: Cstrut , utilizator 12:14, 6 Iulie 2010
firma ta a deschis un cont de garantie la dispozitia comunei in care a virat garantia,
banii ii vei putea elibera doar in baza unei hartii scrise de catre comuna, odata cu expirarea perioadei pentru care este constituita garantia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie buna executie cateldestept cateldestept Am deschis un cont la dispozitia autoritatii contractante,pentru garantia de buna executie, in care am virat conform contract 10% din valoarea totala a ... (vezi toată discuția)
S.u.p. : cum recuperez permisul suspendat? ContSters40598 ContSters40598 Intrun dosar penal, avand ca obiect sav. infractiunii de \"conducere pe drumurile publice a unui autovehicul...\"art. 86 al.2 din OUG 195/2002, s-a dispus prin ... (vezi toată discuția)
Valoare ajutor de somaj tincaflavius909 tincaflavius909 Mama mea are 39 de ani in campul muncii , si lucreaza de aproximativ 6 ani la o firma (este vanzatoare) , are salariul de 800 ron , adica salariul minim pe ... (vezi toată discuția)