avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas pentru doi mostenitori
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas pentru doi mostenitori

Buna ziua! Am 20 de ani , sunt studenta si primesc pensie de urmas de 350 lei din care 127 subventia si 223 lei pensia de drept, calculand 50% , pensia tatatui meu era de 446! Am o sora de 23 de ani tot studenta si as dori sa depun dosar si pt ea! stiu ca pensia o primesc pana la 26 de ani , daca imi continui studiile si ca pensia pt doi mostenitori e de 75% din pensia totala! Intrebarea mea este daca exista o posibilitate sa se adauge subventie si la pensia surorii mele , sau sa se faca doua dosare ...sau care este posibilitatea de a primi mai mult de 350 de lei pt doi mostenitori si sa nu ma complic aiurea sa o adaug si pe ea la dosar pt aceeasi suma de bani! Help me!
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 13:07, 6 Iulie 2010
pensia tatalui 446 x 75% = 335 pensia pt 2 urmasi + 15 subventia = tot 350

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmaº Nick7 Nick7 Bună ziua! Aş dori să aflu dacă este posibil să existe 2 beneficiari ai unei pensii de urmaş în condiţiile următoare: un beneficiar este soţia celui ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas stegaru florentina stegaru florentina Ati putea sa imi explicati de ce nu putem beneficia de diferenta pana la 350 ron sub forma de pensie sociala minima?Multumesc1 (vezi toată discuția)
Intrebari despre pensia de urmas laurahutanu laurahutanu Buna ziua, Va scriu pentru a lamuri doua neclaritati proprii legate de pensia de urmas, respectiv: 1. Mama a depus dosarul pentru pensia de urmas. ... (vezi toată discuția)