avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Primãria dã acord de funcþionare magazin, în garaj ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Primãria dã acord de funcþionare magazin, în garaj din bloc de locuinþe, fãrã temei legal

1. Fără acordul Asociaţiei de proprietari conf. legii 114 şi fără acordul proprietarilor cu care se învecinează pe verticală conf. Statutului asociaţiei, Primăria dă acord de înfiinţare punct de lucru = magazin în garaj din bloc de locuinţe, cu schimbarea destinaţiei. Sesizată, primăria neagă existenţa activităţii comerciale evidente.
Cine poate trage la răspundere Primăria sector 6?

Primăria a dat aprobare de expunere şi comercializare (în 6 frigidere) a produselor alimentare pe spaţiul din faţa blocului (0...5 metri de perete), şi pretinde că mai puţin terenul DE SUB imobil, tot terenul este proprietatea primăriei.
Cui aparţine terenul de lângă zidul imobilului (0...5 m până la trotuarul public)?

Vă mulţumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:08, 6 Iulie 2010
0,80 m este al asociatiei de proprietari....mai departe este al primariei.
Frigiderele pot fi mutate la 0,80 m de peretele cladirii.
Faceti o sesizare la mai multe institutii si autoritati in acelasi timp pe adresele lor de email. Sesizati la primarie, prefectura, registrul comertului, mediu, disciplina in constructii, politie, sanatate publica...
Nu va costa nimic si vor reactiona, cu siguranta, cand vor vedea catre cine ati adresat sesisarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trotuar / portiune beton langa zidul blocului B. Nicoleta B. Nicoleta Buna ziua, Imi puteti spune daca portiunea de beton de langa zidul blocului apartine asociatiei si in cazul degradarii se suporta reparatia din fond de ... (vezi toată discuția)
Primãria refuzã sã respecte legile seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Cui sa ne adresam pentru a obliga Primăria Sector 6 să respecte legile 114/1996 şi 230/2007? Primăria a emis Acord de funcţionare magazin (cu schimbarea ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate romandorin romandorin -sunt proprietarul unui apartament la parterul unui bloc.am drept de proprietate sau folosinta asupra terenului din imediata vecinatate a apartamentului meu,la ... (vezi toată discuția)