avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE POT SA FAC?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE POT SA FAC?

Acum o luna de zile o cunostinta ce a plecat in Franta si a lasat copilul la mine sa am grija de el cat este plecata, dar de atunci nu sa mai raspuns cu mine. Ce pot sa fac sa duc copilul la protectia copilului? va rog datimi un sfat ca pe ea nu o mai intereseaza de el.
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 22:47, 6 Iulie 2010
sa nu i se fi intamplat ceva. ii puteti anunta disparitia la politie. pt copil ,alertati autoritatea tutelara
Daca a lasat copilul la dvs. probabil erati bune prietene sau destul de apropiate.. Banuiesc ca.. stiti cu cine a plecat, la cine sau pentru cat timp. De asemenea poate stiti daca mai are rude apropiate sau nu. Ce este important, daca copilul are tata sau nu ????
Daca vi se pare suspecta tacerea mamei, informati imediat organele de politie despre situatia creata, vor sti ei ce au de facut.
Este foarte bine sa anuntati si Autoritatea tutelara.
Faceti tot ce trebuie sa nu aveti dvs. neplaceri ulterioare. Se poate interpreta ca abandonul a fost `aranjat` sub aceasta forma cu ajutorul dvs. Deci, faceti ceva cat mai repede.
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
copilulu nu a fost recunoscut de tata are numai mama. mam interesat de ea si nu isa intamplat nimic rau, pur si simplu nu imi raspunde la telefon. problema e ca copilul este nascut in franta si nu are cetificat de nastere romanesc nici francez are numai un titlu de calatorie. ce ma sfatuiti sa fac?
giovana a scris:

copilulu nu a fost recunoscut de tata are numai mama. mam interesat de ea si nu isa intamplat nimic rau, pur si simplu nu imi raspunde la telefon. problema e ca copilul este nascut in franta si nu are cetificat de nastere romanesc nici francez are numai un titlu de calatorie. ce ma sfatuiti sa fac?

cati ani aveti? Cum de ati luat asupra dvs. o asemnea responsabilitate? Un copil fara acte ? Daca i se intampla ceva in acest timp?
Pai, daca ati aflat de ea ca este bine, ineamna ca ati vorbit cu cineva care este in permanenta legatura cu aceasta mama. Poate ca a spus ceva despre copil, sau daca se mai intoarce sau nu, ce sa faceti cu copilul ei ...
Daca nu mai tineti copilul, mergeti la protectia copilului, si la politie urgent...
Aveti MARE GRIJE SA NU I SE INTAMPLE CEVA RAU !!!
daca mergeti la Protectia copilului, va fi sesizata si politia. O va cauta...
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
eu mam atasat foarte mult de copil.as putea sal infiez acest copil? sant divortata de 20 de ani. am o fiica de 22 de ani care a terminat facultatea, am casa ,servici si conditii foarte bune de trai. ce proceduri ar urma si cat ar dura fomalitatile?

Alte discuții în legătură

Buna ziua Alice30 Alice30 Am o problema careia nu-i gasesc rezolvarea: Stau in Franta si am un baietzel care s-a nascut aici.Eu si tatal lui nu suntem casatoriti,dar baiatul este pe ... (vezi toată discuția)
O intrebare ContSters185906 ContSters185906 Buna ziua, am o fetita de 7 ani, nu sunt casatorita cu tatal copilului (fetita a fost recunoscuta), deci fata mea poarta numele lui. De aproape 2 ani sunt in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)