Acum o luna de zile o cunostinta ce a plecat in Franta si a lasat copilul la mine sa am grija de el cat este plecata, dar de atunci nu sa mai raspuns cu mine. Ce pot sa fac sa duc copilul la protectia copilului? va rog datimi un sfat ca pe ea nu o mai intereseaza de el.
stiu ca vi se pare o situaie ciudata,sa va explic.eu sunt taximetrista,ea este client de aproape o,6ani;nu vea bani nici de plecare,ici pt mancare si pampers la copil.am fost la ambasada frantei,cu ea ca sa ia titlul de calatorie sa plece cu copilul.acolo i sa spus ca acest copil nu poate pleca din tara fara certificat si pasaport,deoarece nu este cetatean francez chiar daca este nascut in franta.ea ne avand bani ma rugat sa i tin copilul o luna ca ea va rezolva problema si se va intoarce dupa copil.pt ca parinii ei nu traiesc si nu are cu cine sa j lase.mi a fost mila,de situatia ei si in primul rand de copil,ca el nu are nici o vina.am avut incredere in ea,nu m am gandit nici un mnut,ca isi va abandona copilul.
stiu ca vi se pare o situaie ciudata,sa va explic.eu sunt taximetrista,ea este client de aproape o,6ani;nu vea bani nici de plecare,ici pt mancare si pampers la copil.am fost la ambasada frantei,cu ea ca sa ia titlul de calatorie sa plece cu copilul.acolo i sa spus ca acest copil nu poate pleca din tara fara certificat si pasaport,deoarece nu este cetatean francez chiar daca este nascut in franta.ea ne avand bani ma rugat sa i tin copilul o luna ca ea va rezolva problema si se va intoarce dupa copil.pt ca parinii ei nu traiesc si nu are cu cine sa j lase.mi a fost mila,de situatia ei si in primul rand de copil,ca el nu are nici o vina.am avut incredere in ea,nu m am gandit nici un mnut,ca isi va abandona copilul.
Doamna Giovana,daca sunteti convinsa ca "mama" =bebelusului=este bine mersi si nu vrea sa va raspunda la telefon (si stiti sigur ca nu si-a schimbat numarul) scrieti un mesaj in care ii explicati ce doriti de fapt de la ea ( bebelusul ).Sa vedeti ce repede va raspunde ( sigur ii vine ideea sa va ceara si niste bani).:luck:
Buna ziua
Alice30
Am o problema careia nu-i gasesc rezolvarea: Stau in Franta si am un baietzel care s-a nascut aici.Eu si tatal lui nu suntem casatoriti,dar baiatul este pe ... (vezi toată discuția)
O intrebare
ContSters185906
Buna ziua, am o fetita de 7 ani, nu sunt casatorita cu tatal copilului (fetita a fost recunoscuta), deci fata mea poarta numele lui. De aproape 2 ani sunt in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
mesmeea
Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)