avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE POT SA FAC?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE POT SA FAC?

Acum o luna de zile o cunostinta ce a plecat in Franta si a lasat copilul la mine sa am grija de el cat este plecata, dar de atunci nu sa mai raspuns cu mine. Ce pot sa fac sa duc copilul la protectia copilului? va rog datimi un sfat ca pe ea nu o mai intereseaza de el.
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 22:47, 6 Iulie 2010
Trebuie acordul mamei lui. Vi se va spune tot ce trebuie facut , la Protectia minorului sau la Primarie - Autoritatea tutelara. Ce varsta are copilul?
copilul are 10 luni.
Trebuie sa vina mama in tara, daca vrea sa-l dea spre adoptie., Mergeti la primarie ca va spun cei de la autoritatea tutelara exact ce trebuie sa faceti... Dar trebuie sa va ganditi foarte bine si dvs.
am aflat ca mai are 2copii lasati la casa de copii,mi ar mai trebui acceptul mamei/pt infiere///asta inseamna ca nu o intereseaza soarta acestui copil prea mult.astept un raspuns va rg
Mergeti la primaria de care apartineti si la protectia copilului. ei sunt singurii care va pot sfatui ce sa fceti,...desi e o situatie cel putin ciudata ...cum a ajuns acest copil , aproape nou-nascut la dvs.?ce stiti despre mama? ...poate ar fi bine sa va ganditi ce declarati...

Alte discuții în legătură

Buna ziua Alice30 Alice30 Am o problema careia nu-i gasesc rezolvarea: Stau in Franta si am un baietzel care s-a nascut aici.Eu si tatal lui nu suntem casatoriti,dar baiatul este pe ... (vezi toată discuția)
O intrebare ContSters185906 ContSters185906 Buna ziua, am o fetita de 7 ani, nu sunt casatorita cu tatal copilului (fetita a fost recunoscuta), deci fata mea poarta numele lui. De aproape 2 ani sunt in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)