avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Doar examen pentru adimiterea in avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Doar examen pentru adimiterea in avocatura

Buna ziua. Ca sa poti sa dai examen pentru avocati este nevoie doar sa promovezi examenul de admitere sau trebuie sa ai si un avocat pe langa care sa stai? Multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 09:08, 7 Iulie 2010
Pt obtinerea calitatii de avocat stagiar trebuie sa se promoveze examenul de admitere. Dupa aceea se efectueaza stagiul cu un avocat coordonator.

Nu e nevoie de acesta inainte. Dupa admitere se cauta un coordonator.
Multumesc pentr raspuns. Auzisem ca acum se va da doar in Bucuresti acest examen. Stiti cumva daca este corect?
Nu cred ca examenul de admitere se va da doar in Bucuresti.E adevarat,in februarie a fost la Sibiu,fiind o sesiune speciala.
Locatia se va stabili in luna septembrie,deci cu 60 de zile inainte de examen.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere in profesie - 2010 seda seda am si eu o curiozitate...stiti cumva cand va avea loc examenul de primire in profesia de avocat din 2010?? imi puteti spune ceva mai concret ???din pacate nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot da examen pentru avocat stagiar? quicky quicky Am si eu o intrebare si le multumesc pe acesta cale celor care imi vor raspunde. Vreau sa stiu cum pot da examen pentru avocat stagiar si unde pot afla mai ... (vezi toată discuția)
Avocatul coordonator de stagiu PAS22 PAS22 Buna tuturor! Iata-ma admisa in Barou. Am intrat in posesia deciziei, toate bune si frumoase si am cautat avocat coordonator. Mentionez ca am avut dupa ... (vezi toată discuția)