avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolul

eu am avut o alcoolmie de 0,98 si am vorbit aztazi cu un avocat si mia zis ca procedura pote sa fie finalizata si an 6 luni si sa nu ajunga an instanta,ca si procuporul pote finaliza cazul,ore este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Fanu , utilizator 15:51, 7 Iulie 2010
Alcoolemia mare pe care ati avut-o va asigura un bilet sigur de trimitere in judecata.Daca alcoolemia ar fi fost sub 0,80 la mie lucrurile ar fi stat altfel.Veti primi o pedeapsa cu ainchisoarea cu suspendare, in mod sigur.
M-as mira sa fi primit un asemenea raspuns, poate ati inteles gresit...dosarul va ajunge in instanta si se va solutiona probabil cu pedeapsa inchisorii cu suspendare, asa cum a precizat si colegul meu mai sus.

avocat Radu Stan
eu am avut 0.89 si am primit 8 luni de inchisoare cu suspendare...deci sigur vei ajunge in instanta
atata ai avut in sange sau in etilotest?
eu am avut 0.98 in aer rezultate biologice inca nu stiu
va rog sa-mi scrieti ca sa stiu la ce mat astepta
Multumesc
1.90 in sange..la prima proba si la a 2-a 1.65....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie / sub influenta alcoolului nae 46 nae 46 Buna ziua am si eu o intrebare.am un prieten care a facu accident de circulatie cu victime si ia iesin in echilotest 1.07 ce se poate intampal cu el si ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice ContSters214119 ContSters214119 Daca am condus un autovehicul si am avut pe etilotest 0,44 iar la sange 1.1,fiind prima mea abatere,iar serviciul meu depinde de permis si sunt unic ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni alcool la volan aandreea aandreea In urma cu o saptamana, un prieten a fost prins conducand sub influenta alcoolului. Rezultatul alcooltestului a fost de 0,68 in aer si asteapta rezultatul ... (vezi toată discuția)