avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract telefonie mobila

Sunt utilizatorul unui contract de telefonie mobila cu un abonament incheiat in octombrie 2009 cu valoare abonament: 6 EURO CU TVA., iar acu cei de la telefonia mobila vor sa imi modifice contractul dupa marirea de T.V.A. adica sa-l faca de 6.25 euro cu t.v.a
Este posibil asa ceva in conditiile in care eu am incheiat cu ei un contract de 6 euro cu t.v.a.?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:46, 7 August 2010
Da. in baza noilor reglementari fiscale din pacate pot! Dar nu mai mult de cele 4 procente , ATENTIE!!!X-(
Se poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract snegrisoiu snegrisoiu am incheiat un contract de abonament de telefonie mobila in valoare de 6 euro ( TVA inclus). dupa modificarea TVA de la 19% la 24% abonamentul ramane 6 euro ... (vezi toată discuția)
Raspuns de la operator telefonie mobila Muresan Felicia Muresan Felicia [quot]Raspund sesizarii dumneavoastra referitoare la aplicarea cotei TVA pe factura. V-as ruga sa-mi permiteti sa va ofer cateva detalii legate de noile ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)