avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nerespectare contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nerespectare contract

am incheiat un contract de abonament de telefonie mobila in valoare de 6 euro ( TVA inclus). dupa modificarea TVA de la 19% la 24% abonamentul ramane 6 euro ..... sau se mareste odata cu marirea TVA si devine 6.25 euro????
Cel mai recent răspuns: moni.s , utilizator 22:39, 24 August 2010
sigur ca se mareste, cu valoarea procentuala a maririi TVA-ului.
avocat Cristina Popescu
Depinde cum e specificat in contract si daca exista o clauza prin care sa se precizeze acest lucru. Daca nu exista ii poti da in judecata sau poti face plangere la ANPC. Asa ca citeste contractul si vei elucida misterul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila cos_tel_ cos_tel_ Sunt utilizatorul unui contract de telefonie mobila cu un abonament incheiat in octombrie 2009 cu valoare abonament: 6 EURO CU TVA., iar acu cei de la ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de telefonie mobila radudaniel35 radudaniel35 Buna Acum 2 ani mama mea a facut un abonament de telefonie mobila de 4 euro pentru mine, iar eu dupa 6 luni , ne ajungandu-mi minutele am sunat la un ... (vezi toată discuția)
Contract samydany79 samydany79 Bună ziua! Am și eu o întrebare referitoare la un contract de telefonie mobila (Vodafone) am semnat acest contract pentru 24 de luni ...au trecut 12 luni ... (vezi toată discuția)