avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legitimare de catre un politist comunitar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legitimare de catre un politist comunitar

esti obligat sa te legitimezi la un politist comunitar care te legitimeaza fara nici un motiv ? X-(
Cel mai recent răspuns: ricso , utilizator 20:06, 8 Iulie 2010
Daca s-a prezenta si era in timpul exercitarii atributiilor de serviciu,DA.
ricso a scris:

esti obligat sa te legitimezi la un politist comunitar care te legitimeaza fara nici un motiv ? X-(

Da, dar cereti-i sa se legitimeze el intai. Uniforma de politist comunitar se gaseste si la piata.
Orice politist (inclusiv cel comunitar)la solicitarea persoanelor cu care intra in contact ,pe probleme de serviciu,este obligat sa se legitimeze.
De asemeni daca aceste aexercita activitati care nu ii intra in responsabilitate,puteti sesiza politia nationala
va multumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate aplica amenda un politist in civil? DCristianC DCristianC Este posibil ca un politist civil sa-ti dea o amenda in lipsa ta dupa ce te-a legitimat? :-/ (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal pentru refuz legitimare Hama Hama Buna ziua, In urma cu doua zile am mers la o farmacie. Am avut mici disensiuni cu dna farmacista si drept urmare doi agenti au venit si mi-au solicitat ... (vezi toată discuția)
Controlat de politie la metrou... Robert274 Robert274 Salutare! În cursul zilei de azi am fost oprit la stația de metrou Piata Unirii de către 2 polițiști pentru a fi legitimat. Nu mi s-au prezentat, iar la ... (vezi toată discuția)