avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal circulatie

Salutari tuturor. Supun atentiei dvs. o situatie care sper sa nu fie atat de complicata ,pe cat o presupun eu, si anume:sunt in perioada de contestare in instanta a unui PV prin care se ridicase dreptul de a conduce, moment in care datorita unei depasiri a dungii continue ,iar am primit un PV care ridica dreptul de circulatie ( PV care evident il voi contesta), dar intrebarea este daca pierd ambele procese ce si cum se poate intampla?? si nu s-ar putea sa execut ambele suspendari in acelasi timp?? Sau se cumuleaza?? Astept cu drag sfaturi. Cu stima
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:23, 7 Iulie 2010
Presupun ca in cazul primului proces verbal de contraventie vi s-a restituit permisul de conducere in urma contestarii acestuia.
Fiind doua contraventii distincte se trateaza separat. In cazul in care pierdeti ambele procese (ceea ce nu va doresc) sanctiunile nu se cumuleaza.
Cititi , va rog, art. 214 din HG. 1391 si veti intelege perfect.
sebistaicu a scris:

Cititi , va rog, art. 214 din HG. 1391 si veti intelege perfect.


In mod special alin. (2) din acest articol din HG 1391

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 suspendari de permis in aceeasi luna in timpul dovezii de 15 zile lorenadragos lorenadragos Mi -a fost suspendat permisul in timpul unei depasiri de linie continua pentru 30 de zile si la o saptamana in timpul perioadei de 15 zile cu dovada am fost ... (vezi toată discuția)
Două suspendări de permis la aceeași oprire de către un echipaj de poliție. am șanse la reducerea perioadei? scutyflo scutyflo Am depasit un autovehicul de politie neinscriptionat avand 117km/h intr-o zona restrictionata la 50 km/h in afara unei localitati (drum cu denivelari). Am ... (vezi toată discuția)
Trei suspendari de permis concomitent Aurelian123 Aurelian123 Buna ziua, Eu am o situatie mai speciala :) Am doua suspendari de permis (viteza si mers pe contrasens) pe care le-am contestat in instanta, dar mi-au fost ... (vezi toată discuția)