avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot primi ajutor de somaj daca sunt absolventa de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot primi ajutor de somaj daca sunt absolventa de master?

Buna ziua,
Ma numesc Cristina si as vrea sa stiu daca pot primi ajutor de somaj in conditiile in care am terminat facultatea acum 2 ani iar acum in iulie termin si masterul.. am auzit ca acest lucru ma poate impiedica sa beneficiez de somaj si vreau sa stiu direct de la sursa.....am citit ca trebuie sa se depuna dosarul pentru somaj la 60 de zile dupa sustinerea examenului final dar nu am inteles daca trebuie sa ne in scriem dupa aceasta perioada si in evidenta AJOFM pt un loc de munca sau pur si simplu depunem dosarul?....sper sa reusesc sa ma lamuresc......
Spor in toate
Cristina

Alte discuții în legătură

Insarcinata, in anul 2 de master P. Alina P. Alina Buna ziua! Am si eu o intrebare...Sunt in anul 2 la master, facultate de stat, cursuri de zi (termin in iulie 2010) si sunt insarcinata in 6 saptamani. Ca sa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie crestere copil alinutza_26 alinutza_26 Am terminat masterul in iulie 2010 dar fara sa sutin disertatia si apoi am nascut in august 2010.Initial nu am putut beneficia de indemnizatie dar mai tarziu ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)