avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa indemnizatie crestere copil

Am terminat masterul in iulie 2010 dar fara sa sutin disertatia si apoi am nascut in august 2010.Initial nu am putut beneficia de indemnizatie dar mai tarziu in februarie 2011 am depus dosar pentru indemnizatie si am benificiat in perioada ramasa adica pana azi in luna august in baza legii ca mamele studente pot beneficia de indemnizatie.Mentionez ca nu am mai depus nici un dosar pt somaj la AJOFM in aceasta perioada.Mai adaug ca in sept 2010 mam inscris la o facultate particulara care urmeaza ca in sept 2012 sami retrag dosarul din motive personale.astept urgent un raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:36, 23 August 2012
1. Ati fi putut beneficia de indemnizatie de somaj, in calitate de absolvent, dupa terminarea CCC, daca dupa absolvirea masterului (chiar fara sustinerea examenului final) v-ati fi inregistrat la Agentia de Somaj.

2. - Daca veti absolvi actuala facultate veti beneficia de indemnizatie de somaj, ca absolvent.
- Daca va retrageti nu mai beneficiati de indemnizatie de somaj.
dar daca imi sustin disertatia nu as putea beneficia?
1. Data absolvirii unei forme de invatamant superior este ziua in care ati sustinut ultimul examen din anul terminal.

2. Nu strica sa faceti o intrebare si la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand devin absolvent? danieldragomir danieldragomir Am fost inscris in perioada 2008 - 2010 la master iar datorita unor restante nu am putut sustine disertatia in 2010. Ultimul examen l-am sustinut si promovat ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Subventie absolvent 2014 dora90 dora90 Buna ziua! Intrebarea mea este: de la ce data esti considerat absolvent de master? De la data in care ai finalizat anul terminal sau la data la care ai ... (vezi toată discuția)